keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Sain merkin

Nimeni on rock tai pikemminkin rock and roll.

Luulin eilen, että kaikki olisi ollut hyvin. Innostuin edellisen viikonlopun Morvan valloituksesta ja Johanneksen jorinat kiehtoivat. Mieleeni täyttyi uusista opeista ja ajattelin tapani mukaan antautua tuumailulle. Tuumailuni tarkoittaa, että toimeenpanon ja touhun unohtamista. Kaiken tämän keskellä sain merkin.

Eilen kello 9.15 aloitan perinteistä jorinaani sisustuksen historiasta. Olen koonnut vuosien aikana puheideni tueksi pp-shown. Tunteja säästelemättä. Kuvien ketju kertoo mielestäni aukottomasti kaiken ja monipuolisesti suomalaisen sisustuksen historia. Suorastaan loistelias työ ei suostu avautumaan. Mieli tyynenä soitan atk-tukeen. Mielessäni kytee ajatus surkeista koneista ja erilaisten ohjelmien yhteensopivuudesta.

Tunnin kuluttua lady atk ilmoittaa sisustuksien korruptoituneen. Olisivat edes kärsineet korroosiosta, mutta korruptoitua! Ainoa vaihtoehto oli siirtää sisältö bittien taivaaseen kahdella delete painalluksella.

On väärin väittää, että tiedosto oli korruptoitunut. Minun sieluni oli kuorrutettu omahyväisellä tietoähkyllä. Uskoin tietojen ylivertaisuuteen. Uskoin hiljaa mielessäni, että juuri minun pp-show on poikkeuksellinen. Tarvitsin tämän merkin, tiedoston tuhoutumisen, jotta voisin luoda jotain uutta.

Sinä syöt ihan väärin, Fedja-setä. Sinä pidät makkarapuolta ylöspäin. Jos käännät leivän toisinpäin, se maistuu paremmalta.
Kissa Matroskin

Ei kommentteja: