sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Mikä olisit seuraavassa elämässäsi, mitä ominaisuuksia omaisit, mistä saisit kiksit?

Virtaantuminen on tapahtunut ennennäkemättömällä vauhdilla ja muutos tuntuu jokaisessa solussa. Se on kaiketi intohimoa, sydämenpaloa ja jumalatonta uskoa. Gloria pääkirjoituksessa sivutaan luovuutta ja ihmisenä olemisen uskallusta - törmään tähän siis ihan kaikessa.

Luovuus on hänelle kahleetonta itseilmaisua, rohkeutta tehdä eritavalla, synnyttää jotain uutta. Hän ei myöskään aio välittää muiden mielipiteistä vaan olla juuri sellainen kuin on, ympäristön paineista huolimatta.

HÄN SIIS PUHUI ROHKEUDESTA OLLA SE HENKILÖ, JOKSI ON SYNTYNYT

Pekka Himasen mukaan yksi luovuuden este on se, että ihminen pelkää olla kokonaan se, joka hän on. Pelko on luovuuden pahin vihollinen.

Lahjakkailla on se harha, että kaikki on helppoa, mutta kosmos koettelee jokaista luovaa ihmistä. Jos haluaa tehdä kunnianhimoisia asioita, se (kosmos) lähettää masentavia tyyppejä ajamaan ideat alas. Selviytyäkseen on kehitettävä vähättelyn vastaanottamisen kyky. Pekka Himasen mielestä ei ole tärkeää, kuinka lahjakas ihminen on, vaan se kuinka hän vie lahjakkuutensa käytäntöön saakka. Tarvitaan loputonta sinnikkyyttä. Kaikessa menestymisessä on lopulta kysymys siitä, KUINKA VALMIS ON TAISTELEMAAN NIIDEN ASIOIDEN PUOLESTA, JOITA RAKASTAA.


Kuinka valmiita olemme siis taistelemaan ja minkä unelman puolesta käymme taistelumme? Päivä päivältä tunne siitä on vahvempi, tunne että vastaukset pitää löytyä jostain muualta kuin oppilaitosten sisältä. Kuinka monella sydän sykkii, kuola vuotaa, polvet notkuu, on valmis heittämään vaikka henkensä - henkensä intohimoisten harrastusten edessä mutta annas olla kun astuu ovesta laitokseen nimeltä oppilaitos niin salakavala kuolema hiipii - intohimot lakkaa olemasta - muttuu ikään kuin näkymättömyysviitan alle ja suorittaa. Tiedän, tiedän - kärjistän=) Tässä jotain mykistävää siltä ajalta kun tälläkin naikkosella oli sydämenpaloa =)
Katsokaa mitkä askelkuviot ja mikä meininki. Tai neljää vuotta myöhemmin tiimi osasi hoitaa homman kotiin

Ajatelkaapas kun astuisitte luokkaan, jossa toimittaisiin näin

Ei kommentteja: